Vi feierer de nylisensierte fra kurset Onsdag 05. desember 2012

Onsdag 5. desember ble det servert bløtkake med marsipanlokk og kaffe for å ønske de nylisensierte fra høstens kurs velkommen på båndene og i gruppa !
05122012b
Styret stilte opp med nydelig bløtkake for å feire det gode resultatet fra kurset på denne “drop in” onsdagen. Det ble faktisk helt fullt i møterommet når de ferske og Old timerene benket seg rundt bordene.

Formannen LA5FRA Paul ønsket velkommen og orienterte litt om hva som var planene for kvelden utover det å spise kake og drikke kaffe.

Etter kaken og kaffen orienterte Paul litt om hva de våre nye medlemmer kunne ta fatt på nå som de hadde lisensen og dermed all verdens spennende muligheter i lommen.

05122012cDet ble også presisert at det det IKKE finnes dumme spørsmål og at de mer erfarne “old timerne” gjerne svarer på spørsmål og bidrar med sine erfaringer. Det ble også oppfordret om å komme med forslag til styret, om hva slags aktiviteter og møteprogrammer som ønskes i tiden framover.

Samtidig med feiringen var det oppfordret om at de av gruppens medlemmer som sitter på utstyr som bare står og samler støv til å ta med seg dette hvis de ønsker å selge dette til en fornuftig pris. Noe utstyr dukket da også opp denne kvelden uten at resultatet med tanke på salg er kjent i skrivende stund.

 

05122012a kake