Oslogruppens julebord Fredag 07. desember 2012

Stor stemning,god mat og hyggelig selskap preget nok en gang Oslogruppens tradisjonelle julebord !

07122012 bordet

Lokalene var nok en gang pyntet til fest, og arrangementskomiteen med LA8JMA Helga i spissen hadde pyntet og dekket på til trivelig julebord i tradisjonell Oslo-gruppe stil.

Ikke noe LA4O julebord uten LA4O velkomst cocktail som kvittering for påmeldingen så også iår-

Etterhvert ble gjestene invitert til å innta sine plasser ved festbordet, hvor forretten med tilhørende drikke allerede var på plass.
Vi må legge til at det etter forretten -som bestod av melon og parmaskinke, ble servert rensdyrstek med grønnsaker, poteter og rørte tyttebær i to omganger. Et virkelig festmåltid i rikelige mengder.

Som avslutning på måltidet fikk vi servert en kjempegod ostekake.

Et LA4O julebord har alltid et innslag av taler, så også i år,hvor flere hadde meldt seg på talelisten.
Vi skal ikke prøve å gjenta talene her, men bare konstatere at talene konkluderte med at

07122012 folk1LA4O har et styre som har gjort en kjempejobb i året som snart ebber ut, med kurs, field- day, sambandstjeneste, og utrolig gode og varierte møteprogram.

I 2013 er Oslo-gruppen 90 år, og det er allerede arbeide igang for å markere begivenheten
Spesielt hyggelig var det at Karin XYL til LA4PE Knut, deltok på årets julebord. LA4PE var æresmedlem i Oslogruppen og ridder av den Gyldne Nøkkels Orden. Dette bl.a for sin innsats som Oslo-gruppens repeatermanager gjennom 40 år. LA4PE gikk silent key i desember 2011.

Oslo-gruppen hadde ikke vært den aktive og dynamiske klubben den er -uten alle managerne som år etter år bidrar til felles-skapets beste.

Vi medlemmer forventer at det er QSL kort i hyllene, at det brus i kjøleskapet, at kaffe og kaker eller vafler er på plass til møtene, at det er rent og oppvasken tatt.

Alle disse oppgavene gjør seg ikke selv:

07122012 folk2TAKK TIL VÅRE TROFASTE MANAGERE !
Utover kvelden ble solgt lodder, vi fikk servert kaffe avec, med LA4O kake og kransekake, i det hele tatt en veldig hyggelig kveld i godt selskap.

Etter loddtrekningen fant mange av deltagerne etterhvert veien hjem, men hyggelig lag kan vare lenge og historien forteller at de siste deltagerne forlot lokalet i passe tid til å ta en morgen T-bane hjem.

 

 

 

 

07122012 7yi xyl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07122012 folk3

 

 

 

 

 

 

 

 

07122012 la4o kake

Takk til Helga, styret og øvrige medhjelpere som bidro til nok et hyggelig arrangement i regi av Oslogrupppen !