Stemningsrapport fra Morokuliemeetingen 2 – 4. juni 2000

Referat fra Morokulien-meeting 2-4. juni 2000.

Møteprogram: ”SOSIALT SAMVÆR OG RPO”

Tilstede: 29 voksne og 6 barn.

Årets Morokulien-meeting ble arrangert i et strålende vær, selv om noen kanskje synes det var litt kjølig utpå kvelden.

De ivrigste kom fredag eller tidlig på lørdag da de skulle være med på RPO-løp like over grensen i Sverige. 80m-løpet ble arrangert av PA Nordwaeger.

Etter løpet var det klart for den årlige grillaften med tilbehør. Flere entusiaster hadde kommet til Grensestua mens løpet pågikk, og det var ca. 29 voksne og 6 barn i alderen fra 0-16 år som la sitt preg på selskapet.

Nesten alle ville være med på Norsk mesterskap i trafo-kast. Det var hard konkurranse i alle klasser og svært jevnt i dame- og herre-klassen. Suveren vinner i Jr. ble Eirik, LB8CE(han ble også nr. 2 i senior-kl. !!!!). Steinar, LA8UIA vant senior-klassen og i dameklassen vant Torunn.

Eggeløpet ble i år kun avviklet i dame og juniorklassen. Håvard, LB8ME vant juniorklassen og av damene var det Catherine som seiret. Den stolteste vinneren var nok likevel Aleksander som triumferte da Godteriposen ble overrakt av formann Jeanette. Alle som var berettiget fikk premier i form av gensere, godteriposer og diplomer.

Til kaffen ble det stekt en bråte vaffler(Marit) og alle koste seg til solen gikk ned. Noen trakk da inn i varmen mens andre trakk hjemover. Søndag var det noen som kunne ligge lenge, mens andre f.eks. Oddvar, LA2QDA og Ragnar, LA4XT var ute i skogen før 08:00 for å legge ut sendere til søndagens RPO-løp på 2m.

Vinnere av RPO-løpene ble: 80m – Thomas, LA0HO og 2m-Allan, OZ1….,

Årets Morokulien-meeting var preget av godt vær og god stemning.

Vi vil også spesielt takke våre trofaste svenske og danske RPO-venner som var med på å kaste glans over arrangementet både sportslig og i det sosiale samvær.

LA4XT, Ragnar Indrebø.

—————————————————-

morokulien1 03062000

Deltagerne samlet rundt grillen. Været var fint og stemningen god blandt de ca. 40 deltagerne på årets meeting.

morokulien2 03062000

Tradisjonen tro ble det arrangert trafokasting. Her er det OZ8VA Arne som er i aksjon.

morokulien3 03062000

Gruppens formann LA9JHA Jeanette, deler ut premier for trafokast og sekkeløp konkurransene.