Møtereferat fra møte 15. november 2000 – Rapport fra RPO-VM i Kina

Foredragsholdere: LA6XI, Knut, LA1KP, Øivind og LA5OM, Steinar

LA8UIA Steinar åpnet møtet og ga ordet kort til LA3RC Erik som gjerne ville at vi skulle ha et lite teknisk-5-minutter hvor de som ønsket det kunne få svar på ting de lurer på – Alle er jo ikke like tekniske. Han refererte til ting han leste i Amatørradio som han ikke skjønte et plukk av (og hvem gjorde vel det)…Så ble VM i Kina tema;

Knut og Øivind ga litt genrell informasjon og fakta om Nanjing før de med god support fra LA5OM Steinar satte igang med video-visning.

Videon var av svært god digital kvalitet og var redigert ned til ca. 40 minutter. Vi var også så heldige å få se et fyldig innslag fra kinesisk lokal-TV som LA5OM ved en “tilfeldighet” hadde fått tatt opp fra TV’n på rommet. Det var jo tross alt et tett program under VM dagene og ca. 30 kanaler å velge mellom . Dessuten var det ingen som kunne lese program-oversikten.

Videoen med muntre og informative kommentarer ga oss alle et godt innblikk i hvordan turen hadde vært; alt fra atmosfæren rundt RPO-VM-løpene via schacken for BT4ARDF til hvordan det norske laget forserte 15 jernbanevogner på perrongen for å ta seg til spisevogna.

Dessuten fikk vi se det som var selve hovedattraksjonen; Velkledde herrer i veteranklassen; Rolf, Ole(LA3QG) og Arne(LA5OBA) som tok lag-bronse og en individuell bronse (Arne LA5OBA). Applaus fulgte – også til foredragsholderne – Takk for god underholdning!

Ragnar LA4XT