Noen inntrykk fra Oslo gruppens tradisjonelle julebord 8. desember 2000

Det var mørkt og regnvær ute, men lyst, varmt og pyntet til fest inne i gruppelokalet på Linderudkollen denne fredagskvelden.

Oslo gruppens julebord er for mange blitt en tradisjon, og 32 deltagere ble ønsket velkommen av gruppens formann LA9JHA Jeanette.

Etter LA4O cocktail og småprat var det klart for kveldens julemiddag og vi trakk ned i peisestuen, hvor LC5XAT og LA7YI hadde sørget for fyr på peisen, og hvor bordet stod dekket. Menyen var den tradisjonelle -med ribbe, medisterkaker, pølser og tilbehør.

Kjøkkentjenesten ble ivaretatt med litt innleid hjelp, godt assistert av Jeanette, Kristian og Kåre. Maten var tilbredt av kjøkkenet på Linderukollen sportsstue og smakte utmerket.

Etter maten var det klart for ordenspromosjon i Den Gyldne Nøkkels Orden. Det var LA9YF Knut Arneberg, som i Oslo gruppens midte ble slått ridder av Den Gyldne Nøkkels Orden.

Kaffe, is og kransekake ble servert i salongen oppe. Deretter bar det ned i peisestua igjen, hvor det hadde vært seneskifte – nå var det satt opp småbord, pent pyntet og gjort klart til dans i den nederste delen av lokalet.

Loddsalg stod også på programmet – og trekningen ble raskt og effektivt gjennomført.

Nok et hyggelig julebord i Oslogruppen – lokalene egner seg godt til et slikt arrangement- Takk til Jeanette og de andre i komiteen for et godt gjennomført arrangement og en særdeles hyggelig kveld !

LA1KP Øivind