Sommeravslutning 17. juni 2009 – Rommen

Dette var det siste ordinære medlemsmøtet før sommerferien, og tradisjonen tro ble sesongavsluttningen markert med utvidet bevertning.

7uca grillSommeravslutningen i Oslogruppa ble som vanlig holdt utenfor våre lokaler på Rommen, med varme pølser, med tilbud til både de som elsker grillmat og de som foretrekker wienerpølser fra kjelen.

Det ble også servert sjokoladekake som LA8JMA Helga hadde bakt for anledningen, med tilhørende kaffe.

Det var rundt 30 som hadde funnet veien opp til Rommen på denne sommerdagen, selv om det ble litt kjølig ute etter hvert.
Etter at grilling var gjennomført, og formannen LB9GE Trond hadde holdt en kort tale til forsamlingen, så trakk vi inn i lokalene i 3. etg.

Etter at LA7YI Ragnar og LA2CQ Nils nå har foretatt en ominnredning i lokalene og bl.a. disken er fjernet, så var det mye mer plass til å sette seg rundt bordene og praten gikk livlig mellom de fremmøtte.

LA7UCA, for anledningen grillmester.
Noen så sitt snitt til å benytte seg av den nye sofaen som var plassert inne på QSL rommet, og i shacken var det så mange at det ble varmt selv uten PA.

Vi møtes i løpet av sommeren på drop in onsdagene for de som er hjemme i ferien og har lyst til det, og første ordinære medlemsmøte til høsten blir da den 26/08-09.
Følg med på web’en og LA4O sendingene på LA6OR (145.6375 MHz) for oppdatert info om aktivitetene i Oslo gruppa.

En takk til de som gjorde en innsats for at avslutningen denne sommeren ble vellykket, med både baking og andre forberedelser.

5OMOslogruppen v/ styret ønsker å takke alle for en vel gjennomført sesong hittil i år, med bl.a. flere sambandsoppdrag, godt fremmøte på møtene og dugnadsarbeid av forskjellig slag.
Vi ønsker alle velkommen til drop in i sommer og medlemsmøtene til høsten.

For Oslo gruppa

73 de LA5FRA Paul
Sekretær

Takk til LA7UPA og LA1KP for bilder.

17062009 oversikt avsl09 Gaute

 

 

 

 

 

 

 

9le2cqmfler

 

17062009 wiener