Oslogruppens Julebord 2006

Clipart Julebord 2006Tradisjonen tro arrangerte Oslogruppen julebord Fredag 8. desember 2006. Et vellykket arrangement med utsøkt mat.


Oslogruppens LA3ST Stein, hadde påtatt seg ansvaret for gjennomføringen av årets julebord.
Mange av deltagerene møtte opp med temmelig store kulinariske forventninger basert på erfaringen fra fjorårets arrangement. At de ikke ble skuffet kan vi takke kokken og Stein LA3ST for.

Julebord LA4O 2006 aMat av toppklasse, rikelige porsjoner, delikat servert, og med tilpasset vin, dette ble en opplevelse i velkomponerte smaker og hyggelig selskap.

Vi som var med gleder oss allerede til neste år !

Oslogruppen har lange tradisajoner i å arrangere julebord, et moment som LA1KP ikke ungikk å minne oss på da han presenterte en liten video-snutt med inntrykk fra forrige gang vi hadde julebord bord i det samme lokalet på Ekeberg. Det er en stund siden, nemlig 26. november 1982. Når vi som bonus fikk høre sangen LA3WG Reidun ga til Oslogruppen var premissene for resten av kvelden satt.

Julebord LA4O 2006 b“Her i våres hus er glede, helst når riggen kjøres rød, når det diskuteres radio og DX’en står i kø” lød det i sangen- Vel det ble vel ikke kjørt så mye radio denne kvelden men vi hadde det kjempetrivelig !

Takk til alle involverte – dette var BRA !

Takk også til LA2GLA Kristian for bilder.

LA1KP Øivind