Møtereferat 9. august 2000 – RPO i praksis ved LA2QDA Oddvar

RPO i praksis/ ved Oslo-gruppens RPO manager LA2QDA Oddvar

LA2QDA Oddvar hadde ansvaret for programmet denne kvelden som var mild og fin men med en del mygg. Det var plassert ut 2 poster for 80m og 2 poster for 2m som sendte synkronisert og var plassert parvis 80 og 2 med ikke så stor avstand slik at man hadde muligheten til å velge et bånd og deretter ta den andre på det andre båndet.

Det var totalt i underkant av 20 tilstede, men etterhvert som de fleste var ute i skogen virket det nesten som om det var helt tomt. Det var få nybegynnere tilstede, men noen fattet interesse for denne sære sporten i vår hobby. Vi savnet barnebarn som det helt sikkert finnes mange av. Av de ivrigste kan nevnes Steinar LA8UIA som sammen med LB8ME Håvard ble observert løpende!!! på jakt etter reven…

LA4LE Egil og Kåre LA8FC var også ute og lurte i busker og kratt og LA6XI Knut var svært så fornøyd da det underveis ble klart at 4S7AB Kamal ønsker å få være med på noen løp i LAARDFs regi – han ville også gjerne få være med i NM i Trondheim!

Kamal er dataingeniør fra Sri Lanka og er for tiden “trainee” hos Siemens i Oslo. Han er for tiden gjestemedlem i Oslogruppen og er tildelt lisens LA/4S7AB.

Klokka ble vel godt over 21 før de siste postene ble funnet og brakt tilbake til LA4O. Vi i styret skulle gjerne ha sett noe flere medlemmer med barn og barnebarn som kunne ha hatt det gøy med radio og tur-gåing i det flotte terrenget rundt LA4O.

LA4XT Ragnar.

 

RPO1 9082000

-4XT, -8UIA m/flere peiler seg inn mot senderne.

 

 

RPO2 9082000

4S7AB Kamal prøver seg på nattløp

 

Foto: LA2QDA Oddvar