Inntrykk fra Oslogruppens julebord Fredag 06. des 2002

Julebordet Fredag 6. desember 2002.

Oslo-gruppens julebord har lange tradisjoner, og årets julebord ble arrangert, selv om vi lenge var i tvil på grunn av få påmeldte. Siden det var såvidt få påmeldte bestemte vi oss for å gjøre en vri på tidligere års opplegg ved å servere middagen oppe i salongen, og ta kaffe avec nede i peisestuen.
Lokalene ble klargjort allerede Torsdag kveld, slik at alt var klart til innrykk på Fredagskvelden.

Arrangører var : LC5XAT m/YL Vibeke, LA1AKA Torstein og LA1KP Øivind

Fredag kveld ble gjestene, ønsket velkommen med fakler fra parkeringsplassen og opp, og vel inne i et godt oppvarmet lokalet var det bare å forsyne seg med cocktail a’LA4o, enten man ønsket QRO eller QRP utgave.

Tradisjonell julemiddag ble servert i salongen, som for anledningen var omgjort til spisestue et opplegg som forøvrig fungerte utmerket. Velfylte fat med tradisjonell julemat bestående av ribbe, medister og pløse med tilbehør ble sendt rundt, og maten smakte utmerket.

06122002 juleb02a

06122002 juleb02b

06122002 juleb02c

06122002 juleb02d

Etter solid innsats rundt middagbordet forflyttet vi oss ned i peisestuen hvor det var gjort klart for kaffe. Det ble en svært hyggelig kveld med småprat til ut de små timer.
I tillegg til kaffe ble det servert is med varme bjørnebær og kaker.

Kommentarer fra deltagerne i ukene etter arrangementet viser at så absolutt at årets julebord var en suksess.

Til orientering: En solid innsats av LC5XAT m/YL og LA1KP gjorde at lokalet var ferdig ryddet og oppvasken borte allerede ved 3 tiden Lørdag morgen.

 

Foto:  LA1AKA Torstein
Tekst: LA1KP Øivind