Oslogruppen hadde sommeravslutning Onsdag 11. juni 2014

Sommeravslut 11062014 smlDet ble en utrolig bra sommeravslutning denne onsdagen, LA6CSA Pål var for anledningen kokk og sørget for kjempebra beverting, når det også var flere “field-day” stasjoner på HF QRV var stemningen stor utover kvelden.


Værgudene sto oss bi denne onsdagen og styret med sjefs-kokk LA6CSA Pål i spissen sørget for en utrolig bra bevertning denne kvelden.

Det var ca 30 stk. innom denne kvelden.

Denne “field-dayen” fant sted på friområdet rett ovenfor gruppelokalet, og styret sørget for rigging av telt og grill, når så Pål hadde tilbrakt et par timer på kjøkkenet for å forberede måltidet var det klart for å ta for seg av et rikholdig utvalg av tilbehør til de grillede hamburgerne og pølsene.

Vi kunne forsyne oss av rikelige mengder frisk salat, hjemmelaget potetsalat i to varianter, pastasalat, samt selvfølgelig rå og stekt løk, sennep og ketchup, hamburgerbrød, pølsebrød og lomper. Utmerket !

Nok en aktiv og positiv møtesesong i Oslogruppen var over, og ble da også behørig markert med feltmessig radio-kjøring fra hele 3 stasjoner. Så “bakgrunnsmusikken var også riktig denne kvelden.
11062014bill ant

Bill rigger sin “buddy-pole” field-day antenne. I bakgrunnen ser vi LA4O party-teltet, og at de første gjestene har ankommet, mens gruppens formann LA4GF forbereder grillingen.

11062014 arnfinn mette ant

Mette og Arnfinn monterer sin portable vertikal antenne. Skulle ikke tro at dette bildet er tatt midt i et industriområde i Groruddalen .. ! Ikke var det mye støy heller, hvilket beviser at man ikke skal så mange 10 talls meter unna bebygde områder før det blir en fornøyelse å kjøre radio.

11062014 arnfinn kx3

 Arnfinn igang med sin Elekraft KX-3

11062014 mat bord

Fantastisk oppdekning av tilbehør til grillede hamburgere og pølser. Dette var virkelig bra Pål !

11062014 kake bord

Som avslutning på måltidet serverte Pål sin etterhvert berømte bløtkake, selvfølgelig med kaffe til !

Takk til alle involverte for en kjempetrivelig kveld !

LA1KP Øivind