Referat fra medlemsmøte Onsdag 10. des 2014 – Juleavslutning

10122014 Juleavsl 2014 smlGodt frammøte og bra bevertning på årets juleavslutning. Vi fikk også høre litt fra LA3PK ‘s nylig avsluttede ferietur til Equador


Tradisjonen tro var det ekstra bevertning på dette siste ordinære medlemsmøtet før jule og nyttårshelgen.

Styret vartet opp med varme pølser og lomper. Selvfølgelig var det også rikelige mengder av kaker, knask og julegløgg som medlemmene kunne forsyne seg av, før det var klart for kveldens møteprogram.

LA4GF Frode introduserte LA3PK Jan Helge som skulle vise bilder og fortelle fra sin nylig avsluttede ferietur til Equador og Galapagos.

I tillegg til å få høre om og se bilder fra flotte naturopplevelser, fortalte også Jan Helge om sitt besøk i radioamatørklubben i Quito, hovedstaden i Equador, en by med ca. 2 millioner innbyggere.

Dette var en klubb med romslige og svært representative lokaler. Klubben har ca 100 medlemmer. Det manglet heller ikke noe på antennesiden, her var det ihvertfall 3 gittermaster med beamer, og flere av tilhørerne ble nok litt over-rasket da vi fikk se bilder av shacken – romslig og fin, men utstyrt med litt tilårskomne rigger – her var det Swan transceiver, en Drake line og en Heatkit line – ( flere av tilhørerne tror nok operatørene tar med annet utstyr til contest kjøring som klubben deltar aktivt i. ).
Klubben servere også middag til medlemmene sine etter hvert møte.

Takk til Jan Helge for inspirerende foredrag og fine bildeinntrykk !

10122014 la3pk equador b

Jan Helge i samtale med presidenten i klubben !

 

10122014 la3pk equdor

 

LA1KP Øivind