Inntrykk fra medlemsmøte Onsdag 09. september 2009 – Årets field-day

09092099 FD09 a smlPå programmet denne Onsdagskvelden var referat fra Oslo-grupppens deltagelse i årets field dayArtikkel FieldDay09 sml
Mer enn 30 medlemmer hadde møtt fram denne Onsdagskvelden, noe som tyder på at vi for alvor er igang igjen etter sommeren.

Ungdoms og nybegynnergruppa med LA5FRA Paul i spissen, hadde gjort et godt planleggingsarbeid i forkant av av årets field-day.

FD09 aSom i fjor hadde vi fått tillatelse til å rigge oss til ved Trollvanns stua. Dette har vist seg å være en god posisjon med gode antenne muligheter, samt at det også er en del turgåere i området. Dette gir selvfølgelig gode muligheter for å rekruttere nye radio interesserte.

Stedet er også lett tilgjengelige for de som kommer med bil. Det er en stor og god utfartsperkering bare et par hundre meter fra Field day QTHet.

I timene før Field dayen formelt startet opp var det hektisk aktivitet med rigging av telt, oppsett av antenner for de fleste bånd mellom 160 m og 23 cm, kobling av batterier og kabler forøvrig.

Paul hadde laget en presentasjon med med bilder og statistikk fra arrangementet, så tilhørerne fikk et godt inntrykk av hva som hadde forgått.

Takk til Paul for presentasjon, men også en stor takk for at du dro i havn et vellykket arrangement sammen med gjengen forøvrig.

1kp