topbanner

Bli medlemBLI MEDLEM
Som medlem i Oslogruppen kan du ta del i våre møter og aktiviteter.
Klikk her for innmeldingsskjema.

icon la4o nyttLA4O-NYTT
Følg Oslogruppens nyhetssending «LA4O-nytt» hver mandag kl 2130 på LA5OR
(145.600 MHz med 123,0 Hz subtone).

grasrot logo  GRASROTANDELEN
 Støtt gruppen - bli grasrotgiver
 
Klikk her for mer info.

Grasrotandelen

Støtt Oslogruppen med 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping! Din støtte fører ikke til ekstra kostnader for deg og går ikke utover dine vinnersjanser.

Hva er grasrotandelen?
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7% av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14% av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Hvordan kan jeg bli grasrotgiver?
Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en kommisjonær, logge deg inn på nettsiden ved å trykke her og sette Oslogruppen som din grasrotmottaker eller send SMS til 60000 med teksten GRASROTANDELEN 995436256 (tjenesten er gratis).

Vi er veldig takknemlig dersom du vil gi din støtte til Oslogruppen av NRRL. Bruk enten vårt navn eller organisasjonsnummer: 995 436 256.
Du kan gi 7% av innsatsen din til frivillig aktivitet i ditt nærmiljø gjennom Grasrotandelen.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Under kan du også følge med på hvor mye penger Grasrotandelen gir oss. Vi takker for din støtte! Ditt bidrag betyr mye for Oslogruppen av NRRL.

Siste nytt fra NRRL