Inntrykk fra sambandsoppdrag i forbindelse med Holmenkollstafetten 13. mai 2001

Holmenkollstafetten gikk i år av stabelen 13.mai Det som arrangøren ynder å kalle vårens vakreste eventyr, slo absolutt til i år. Sol og fint vær. Folk koste seg i solen både inne på tribunene på Bislett og ute i løypa.

Oslogruppen stilte som vanlig opp med mannskap til sambandet, og i år deltok 20 av medlemmene.

Sambandet gikk etter tradisjonelt mønster. Vi hadde samband til lederbilene foran eliteklassene. Speaker i hver av lederbilene fikk slippe til over anlegget inne på Bislett, slik at de som var der inne kunne følge med i utviklingen ute i løypa. I år var det også lytting på den samme frekvensen ute på postene på Midtstuen og i Frognerparken, slik at det også der samlet seg en interessert lytterskare.

Resultatsambandet med resultatservice for de beste i hver gruppe ble overført fra postene Midtstuen og Frognerparken inn til Bislett slik at speaker der hele tiden fulgte med og orienterte om hvem som lå godt an ute i løypa.

Det tredje sambandet var fra Gustavsgate og inn til Bislett. Førstemann i hver klasse ble rapportert inn slik at ikke noen klassevinnere kom overraskende på speaker.

Det var som tidligere år også i år noen små bommerter, men for at vi hele tiden skal prøve å forbedre oss ble det gjort en oppsummering over pizza og brus på Linnerudkollen etter løpet.

Arrangøren var meget godt fornøyd med oss, og det var vi stort sett selv også……..

En takk til alle som deltok!

LA1KP