Inntrykk fra “Åpent hus” på Linderudkollen Onsdag 01. mai 2002

Siden 1.mai dette året falt på Onsdag som også normalt skulle vært møtedag i Oslo-gruppen, bestemte styret seg for å holde åpent hus fra kl. 1300 !

Værgudene var fast bestemt på at dette burde være en typisk innedag med store mengder nedbør og bare ca. 6 plussgrader.
Men været skremmer ikke Oslogruppens medlemmer – når klokken ble 1300 var det allerede kommet endel folk og en opptelling litt senere på dagen viste at det var over 40 personer innom med stort og smått.

Primus motor LA9NGA Jon hadde lagt opp til et variert program med aktiviteter som introduksjon til RPO, skattejakt, visning av film på storskjerm, dataspill og “ekte” modellflyging på datamaskin, i tillegg til mer vanlige sysler som radiokjøring og slå av en prat med gamle og nye venner.

Det var stor aktivitet, og mange blide fjes -både blant de som valgte ute-aktiviteter og som valgte å holde seg innendørs. På en kald og rå dag som dette var, er det godt å kunne “kroe” seg foran peisen, eller slappe av i salongen med kaffe, brus og vafler.

Ifølge informerte kilder ble det faktisk stekt ca. 120 vafler .. Ny rekord ?

Vi takker LA8FC Kåre og LA6OKA Steinar (ny radioamatør og er racer på vafler) for kjempeinnsats med “vaffelpressa” , LA6WW, LC5XAT og LA7YI for sine respektive bidrag og sist men ikke minst LA9NGA Jon for fint opplegg denne Onsdagen

la8fc vaffler 01052002 peiskos 01052002LA8FC Kåre igang med vafflene                                                                                     LC1LAT m/fler foran peisen

LA1KP Øivind