topbanner

Informasjon

myradio.no er QRT

Oslogruppens medlem LA7XQ Steinar, som har etablert og drifter myradio.no, melder at nettsiden og radiostasjonen er QRT inntil videre.

Steinar er på flyttefot, men håper å kunne sette radiostasjonen og nettsiden i drift igjen etter sommeren til glede for gamle og nye lyttere.

Norsk Hammeeting lørdag 15. april

Gardermogruppen av NRRL – LA2G - ønsker velkommen til Norsk Hammeeting 2023. Dette går av stabelen lørdag 15. april i Jessheim is- og flerbrukshall ved Gardermoen. Det blir bruktsalg og besøk fra leverandører, på et areal like stort som en håndballbane.

Christech og Permo/Simarud kommer som utstyrsleverandører. NKOM kommer som representant fra myndighetene. NRRL vil som vanlig være tilstede i hallen. Det blir bruktsalg fra bord i hallen. Vi arrangerer også lisensprøve for de som ønsker å ta denne. 

Les mer …

NRRL Telefonitest 21-22 november 2020

Det er tid for vinterens første NRRL HF contest, nemlig tre perioder med NRRL TELEFONITEST lørdag og søndag 21-22 november.  

NRRL Telefonitest er en uhøytidlig test på norsk hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig "bildistrikter" i Norge. Testen går over tre tidsperioder og i hver periode skal man altså jakte QSO's og bildistrikter.

Les mer …