Oslo skaperfestival 7.–8. september 2018 kl 10-17

Oslo skaperfestival arrangeres på Deichmann hovedbibliotek i Oslo.

LA4ZCA Torbjørn melder:
Dette er et utmerket sted for å vise fram amatørradio og rekruttere nye amatører (både blant publikum og blant de andre utstillerne). Dessuten er det et morsomt og hyggelig arrangement å være med på.  Har du lyst til å bidra disse dagene ?    LA4GF Frode koordinerer innsatsen fra Oslogruppen. 

Er det noen i Oslo-området som kan tenke seg å å bidra er LA4GF Frode kontaktmann for å koordinere og tilrettelegge Radioamatørdelen av arrangementet
Ta kontakt med LA4GF Frode på telefon : 901 88 381 hvis du har anledning og lyst til å bidra. Vi trenger din innsats !

Mer informasjon om arrangementet finner du HER

Her møtes teknologi, kunst og vitenskap. Det er en festival hvor alle – oppfinnere, kunstnere, forskere, hackere, håndverkere og hjemmemekkere – kan vise frem hva de har laget. Det er også en festival der du møter startups som lager innovativ hardware. På festivalen vil du også kunne delta på foredrag, kurs, verksteder og show.

Oslo Skaperfestival er gratis og åpen for alle. Mer informasjon om festivalen og påmelding for deltakelse finner du på festivalens nettsider: http://norwaymakers.org/osf

Oslo Skaperfestival lages av Deichman Hovedbiblioteket, Teknisk museum, Norway Makers i samarbeid med Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering.

Bli med da vel !