EYAC 2016 er igang!

eyac2016 logoDa er EYAC 2016 i gang  – og som vi har fortalt om på møter i Oslogruppen står- forkortelsen for:  European Youth Ardf Champinonship, eller på Norsk:  Europeisk mesterskap i Radioorientering for ungdom.
Arrangementet samler deltagere fra 11 land, og 89 løpere. I tillegg kommer lagledere og besøkende så vi snakker om ca 140 deltagere totalt sett, som gjester Oslo i tiden fra 2- 5 juli 2016.

Logo’en vi benytter viser en rev , og denne sporten het jo “revejakt” før i tiden.

Haraldsheim i Oslo er valgt som senter for mesterskapet som består av 3 konkurranser for utøverne som har alder mellom 14 og 16 år. Selve løpene vil finne sted på på Fornebu (Sprint), Sognsvann – Maridalen (2m) og Linderudkollen – Trolllvann ( 80m). Terreng som nok kan bety nye utfordringer for våre ungedeltagere.
NRRL med NRRL’s RPO manager og Oslo-gruppemedlem, LA9NGA Jon Sletvold i spissen, har tatt intiativet til å få lagt dette ungdomsarrangementet til Norge for første gang, dette da i tett samarbeid med interesseforeningen Radioorientering Norge. Årets arrangement er det 17.ende i rekken av Europeiske ungdomsmesterskap i Radio-orientering.
Mange av Oslo gruppens medlemmer bidrar med frivillig innsats disse dagene. I tillegg har vi frivillige fra Follo-gruppen og Asker og Bærum-gruppen. Totalt nesten 30 funksjonærer er i sving for at alt skal gå på skinner.


Det er mye som skal forberedes når så mange mennesker skal delta, ID-kort, innkvartering, løpsinformasjon skal tilrettelegges, det skal avholdes jury og lagledermøter, så det er mye kontarbeid også !

Bildene viser vårt kontor / møterom på Haraldsheim, og nederst noen av ungdommene som deltar igang med å spille utendørs sjakk på Haraldsheim.  Flere bilder følger når løpene begynner imorgen !

Fotos : LA6XI Knut
EYAC2016 kontor1 EYAC2016 kontor2

EYAC2016 ID kort

  

 

 

 

 

EYAC 2016 fritid1