Referat fra medlemsmøte Onsdag 23. mai 2007 – Junkauksjon

Vårens store junkauksjon stod på programmet denne onsdagen !

23052007 Junk log2Bunkersen i Godals vei var auksjonslokale denne Onsdagskvelden. Siden gruppen nå har flyttet inn i vesentlig mindre lokaler enn det vi hadde tidligere, var det bestemt at mye av materiellet skulle selges. En effektiv dugnadsgjeng hadde på forhånd ryddet og lagt fram masse salgsobjekter på bordene, og utenfor lokalet.

Formannen ønsket de ca. 35 frammøtte velkommen kl 1915, og overlot så ordet til LA1KP, for anledningen overtalt til å være auksjonarius.

Det var utrolig mange objekter til salgs og etter en treg start frisknet budgivningen til etterhvert. Prisene som ble oppnådd var i gjennomsnitt relativt lave, men totalt ble det iløpet av kvelden omsatt for Kr. 10.730,- inklusiv kommisjonsobjekter.

Kassereren LA7UCA kunne etter å ha avstemt regnskapet konkludere med en netto inntekt til gruppen på Kr. 7.280,- når auksjonen ble avsluttet ved 2130 tiden. Etter en avsluttende runde hvor endel gjenværende interesserte ga bud på noe av det gjenværende materiellet (og de fleste fikk tilslag), kunne styret konstatere at det fortsatt var massevis av “ting og tang” igjen.

Da gjenstår det “bare” å få kjørt litt av det gjenværende til Rommen, og det resterende til gjenbruksstasjonen.

LA1KP