Norsk Hammeeting lørdag 15. april

Gardermogruppen av NRRL – LA2G – ønsker velkommen til Norsk Hammeeting 2023. Dette går av stabelen lørdag 15. april i Jessheim is- og flerbrukshall ved Gardermoen. Det blir bruktsalg og besøk fra leverandører, på et areal like stort som en håndballbane.

Christech og Permo/Simarud kommer som utstyrsleverandører. NKOM kommer som representant fra myndighetene. NRRL vil som vanlig være tilstede i hallen. Det blir bruktsalg fra bord i hallen. Vi arrangerer også lisensprøve for de som ønsker å ta denne. 

Det blir kjørt totalt 6 foredrag, der høydepunktet vil bli et foredrag gitt av deltakere fra Bouvet ekspedisjonen tidligere i vinter.

Dørene åpner for publikum kl.10.00 og stenger først kl. 17.00. Billettsalget starter kl. 09.00. Billett koster kr. 100 per person. Foredragene starter i to forskjellige møterom kl. 10.00, så husk å kjøpe billett på forhånd i hallen. Det er billettkontroll i begge møterom.

Dersom du har utstyr å selge, ta det med deg. Det koster 200 kroner per bord og en stol følger med pr. bordbestilling uavhengig antallet bord. Vi gikk ut tidligere og ønsket forhåndsbestilling av bord, men nå har vi leid inn et stort antall, så dette kan du ordne på lørdagen. Dersom du har utstyr å selge så slipper du inn i hallen tidligere enn publikum for øvrig for å kunne forberede din stand.

En av våre sponsorer – NRRL – vil spandere inngangsbilletten for egne medlemmer. Beregn derfor litt god tid når du skal kjøpe billett, da du først må registreres som medlem i NRRL sin skranke før du kan få adgangsbevis fra oss uten å måtte betale. Her blir det også anledning til å tegne medlemskap.

Vi har fått forhandlet frem en svært gunstig pris på overnatting med Quality Airport Hotell Gardermoen, med en meget fleksibel løsning for avbestilling. Dette hotellet ligger på Østsiden av E6 (nærmere Jessheim), på andre siden av motorveien fra der vi møttes i fjor. Her er det god forbindelse med buss til både hovedflyplassen og til Hammeetingen. Lenke til rombestilling finner du på vår www.hammeeting.no

Det er også reservert bord i restauranten på Quality Airport Hotel Gardermoen den 15.4 kl. 20.00. Her vil det bli servert middagsbuffet med varme og kalde retter med stort utvalg til kr. 565,- pr. person. Den enkelte må selv bestille bord direkte med resepsjonen på hotellet på e-post q.gardermoen@choice.no 
Husk å påfør antall personer og at det gjelder fellesbordet til Norsk Hammeeting lørdag kl. 20.00. Norsk Hammeeting er kun formidler av dette uformelle arrangementet. All dialog må skje direkte med hotellet.

Vi gleder oss til nok en Hammeeting med dere!

73 fra LA2G, Gardermoengruppen

Foredragsprogram for lørdag 15. april 2023

Tid: Møterom svømmehall Lille møterom (2. etg)
10:00 – 10:45 NRRLs time UHF/VHF/SHF
LA0BY Stefan
11:00 – 11:45

LA1QRO Fra null til mulit-multi på 24 timer
LA9VKA Tormod

Erfaringer med lisenskurs på Moodle
LA2NL Knut og LA9RY Knut
12:00 – 12:45 NKOMs time Lisensprøve
13:00 – 13:45 Bouvet (LADXG) Lisensprøve forts.
14:00 – 14:45 Bouvet (LADXG) forts.