Møtereferat fra møte 20. september 2000 – Junkauksjon

Junkauksjon v/ LC1LAT Gaute

Bilder kommer senere

Junkauksjon i Oslogruppen pleier vanligvis å samle rekordmange kjøpelystne radioamatører. Så også i år – hele 50 frammøtte vitner om stor interesse for gjenbruk av radio og elektronikk materiell.
Når det gjelder auksjonarius henter Oslo gruppen en eminent sådan fra Gjøvik.
LA1UW Bjørn sørget som alltid for å holde stemningen og budene på topp gjennom den 2 timer lange auksjonen.

Gaute m/hjelpere hadde jobbet godt på forhånd. Satt opp utstyret slik at det var lett å titte på utstyret før auksjonen startet, møterommet var møblert om til “kinooppsett” så alle fikk plass, og Jeanette stekte vafler og sørget for kaffen.
Jada – vi har det virkelig bra i Oslo-gruppen.

Selve auksjonen gikk bra for gruppens vedkommende- et brukbart overskudd i gruppekassa kommer godt med, og gir grunnlag for fortsatt høyt aktivitetsnivå på mange felter.

Referentens inntrykk av salget blir som følger:
Svært liten interesse for gammelt datautstyr, selv om dette er komplette 486 maskiner m/skjerm 100 % i orden, og utrops pris på beskjedne Kr.400,-
Stor interesse og gode priser å få for gammelt “avdanket” profesjonelt måleutstyr.
Liten interesse og og dårlige priser for antenner.
Middels interesse og priser for amatørutstyr som 2m trcv’ere etc.. auksjon1uw.jpg (67540 byte) LA1UW Bjørn er klar til å sette i gang høstens store junkauksjon.
auksjon1uw2.jpg (95495 byte) Budene kommer fort når Bjørn er auksjonarius. LC1LAT Gaute og LC3XAT Øivind, har sin fulle hyre med å registrere tilslag og kreve inn penger.
auksjonmeldem.jpg (88110 byte) Det er plass til mange medlemmer i lokalet med “kino” oppsett.
auksjonjeanette.jpg (49571 byte) LA9JHA Jeanette var kveldens kasserer.

LA1KP Øivind.