Melding om silent key – LA8FC Kåre Stubban

Det er med sorg vil melder at Oslogruppens mangeårige, trofaste og aktive medlem-  LA8FC Kåre Stubban er død !
Kåre døde på sykehuset Torsdag 1. februar 2018, etter å ha blitt innlagt dagen før.

20082003 LA8FC DGNOLA8FC SKKåre var aktiv radioamatør i Trondheim før han flyttet til Oslo på slutten av 50 tallet og hadde en yrkeskariere i IBM.

LA8FC Kåre  tok opp amatørradio hobbyen igjen på begynnelsen av 1990 tallet og ble en trofast gjest på gruppemøter og andre LA4O aktiviteter helt til det siste.
Fra begynnelsen av 1990 tallet og fram til idag er det ikke mange som har deltatt på flere møter og arrangementer i Oslogruppen enn Kåre.

Kåre var formann i Oslogruppen i 1993 – 1995, en periode med stor aktivitet i gruppen. Kåre bidro positivt og ledet gruppen videre med engasjement og innsikt gjennom sine år som formann. Etter sin periode som formann har han bidratt som Oslo-gruppens revisor i 20 talls år.

Som aktivt medlem bidro Kåre hele tiden positivt med forslag, kommentarer og inspill til Oslogruppens aktiviterer helt fram til sin død. Kåre var også aktivt engasjert i NRRL’s utvikling og var regelmessig deltager på NRRL’s generalforsamlinger.

Mange vil også sette pris på Kåre’s bidrag som kursadministrator og lærer på flere  “morsekurs”  

LA8FC Kåre var redaktør av LA4O nytt på mandagene, og sendte disse nyhets-sendingene regelmessing i mer enn 15 år, alltid med oppdatert og aktuelt innhold. En bragd få andre kan matche.

Kåre var plaget endel med sykdom de siste par årene, men viste stayerevne  – vi så Kåre sist på Oslogruppens juleavslutning 3. desember 2017.

LA8FC var ved sin bortgang Ridder av Den Gyldne Nøkkels Orden !

Takk Kåre -for ditt alltid positive engasjement, dine muntre historier i sosiale sammenhenger og sist men ikke minst, at du alltid viste en positiv innstilling til hobbyen og bidro aktivt på din måte !

Vi har mistet en god radiovenn – minnene lever – la oss nå hedre LA8FC sitt minne og hans aldri sviktende tro på en framtid for radioamatørbevegelsen.

For LA4O

LA1KP Øivind