Medlemsmøte: Besøk hos Redningsselskapets Sjøredningskorps Oslo onsdag 23.2 kl. 18-20

Vi følger opp sist onsdags foredrag med besøk ombord i båtene til Redningsselskapets Sjøredningskorps Oslo på Lysaker, onsdag 23.2 kl. 18-20. Båtene finner du her: https://goo.gl/maps/8xE2XfuJWuWuFgG36

Nærmeste adresse er Drammensveien 290. Basen holder til i utløpet av Lysakerelven på Oslosiden. Trykk “Les mer” for veibeskrivelse.

Det finnes kommunalparkering rett ved (rød ring på bildet under). Er det fullt her kan man benytte betalingsparkering ved det gamle Gjensidigebygget (blå ring).

Kommer man på E18 sørfra så passerer man Lysakerlokket, for så å ta av mot Vækerø/Sollerud. Hold til høyre mot Sollerud og kjør ned mot Lysakerelven. Kommer man fra Ring 3 tar man av mot CC Vest, og kjør ned til Lysaker stasjon, under motorveibrua og over elven. Kommer man E18 nordfra, ta av mot Sollerud, ta til venstre i rundtkjøringen og fortsett under motorveibrua og over elven.

Det er begrenset med opphold innendørs, så kvelden vil foregå for det meste ute. Ta med klær som gjør at du holder varmen. LA4O stiller med lett bevertning. Velkommen!