Månedens bilder 09 2016 – Oslogruppens medlemmer på NRRL’s generalforsamling 1979

I august 1979 var NRRLs generalforsamling lagt til Stavanger.
Mange av Oslogruppens medlemmer hadde tatt turen til Stavanger denne helgen.

Og ikke nok med det, for godt sponset med T-skjorter med bilde av stor Log-periodic foran, og med Oslogruppen i tekst og evt. callsign på ryggen ble gruppens medlemmer lagt merke til denne helgen.

Arrangementet var lagt til hotel Alstor litt utenfor bykjernen, og Stavangergruppen som arrangør gjorde en kjempejobb. NRRL’s generalforsamlinger ble den gang arrangert i August måned og NRRL’s grupper rundt om i landet stod for gjennomføringen, så de av oss som deltok fikk besøkt og opplevet menge steder rundt om i Norge!

Disse arrangementene fulgte stort sett samme mønster år etter år, med ankomst og uformelt treff Fredag kveld, Norsk mesterskap i revejakt Lørdag formiddag, festmiddag Lørdag kveld og Generalforsamling Søndag. Utstilling av amatørutstyr var klar fra Fredag ettermiddag og ble vanligvis stengt før Generalforsamlingen Søndag formiddag.

1979 NRRL Stvgr LA4O medlemmer edited 1

Bildet viser ryggen til endel av Oslo-gruppens medlemmer i sine nye Oslo-gruppe T-skjorter   !

1979 RPO NM 5om 3qg 2gj edited 1

  Medaljevinnerne i årets Norske mesterskap i revejakt (1979). Norgesmester LA3QG Ole Holthe i midten, LA2GJ Sigmund Sørtømme ble nummer 2 og står til høyre, og LA5OM Steinar Moen fra Oslo til venstre i bildet ble nummer 3.
Legg også merke til T-skjorten til Steinar. Forfra relieff av stor Log-periodic antenne, og Oslogruppens nye Logo !

1979 NRRL genfrs Stvgr LA9LEdgno og LA6Apres
Under festmiddagen dette året ble LA9LE Tommy utnevnt til Ridder av Den Gyldne Nøkkels Orden. På dette bildet gratuleres han av NRRL’s President LA6A Lars !

 Foto og tekst: LA1KP Øivind