Julehilsen fra formannen før jubileumsåret 2023

Nå er det snart julehelg og romjul, så kanskje det blir litt ekstra tid til radioaktivitet?

Oslogruppen avsluttet året med en svært vellykket og godt besøkt juleavslutning med over 30 deltagere. Tradisjonen tro vartet sjefskokken – LA8FTA Bill – opp med masse godsaker og et flott bidrag til den gode stemningen. Tusen takk igjen, Bill!

Vi har fått 10 nye radioamatører i høst og forventer flere på nyåret, da mange har fulgt høstens lisenskurs via Zoom, og må arrangere sin eksamen hos lokale grupper.

2023 er Oslogruppens jubileumsår: 100 år!! Det vil bli noen arrangementer i løpet av året og vi ber dere foreløpig sette av følgende to datoer i kalenderen:

– Åpent hus på Rommen onsdag 14. juni hvor vi planlegger å være tilstede fra kl. 12 til ca kl 22, og

– Festaften med jubileumsmiddag lørdag 9. september. Sted er ikke endelig bestemt, men vi sikter mot et sentralt sted i Oslo sentrum som vil være lett tilgjengelig med offentlig transport.

Vi har også fått godkjent det spesielle klubbkallesignalet LA4O100 for bruk i jubileumsåret – bl.a. til bruk i to contester fra våre lokaler, Field Day og evt. andre arrangementer. LA4O100 vil også være tilgjengelig for medlemmer som ønsker å bruke dette, og vi vil lage en påmeldings- og logg-ordning.

Første klubbarrangement på nyåret blir også i år «Hvordan komme seg på lufta» med LA8OKA Martin som foredragsholder. Foredraget starter kl 18:30 på Rommen onsdag 11. januar og vil i tillegg bli sendt direkte via Zoom. Denne onsdagen er selvfølgelig åpen for alle – ikke bare for kursdeltagere og nye amatører.

I januar vil vi også ha en medlemskveld hvor vi forteller litt nærmere om hva som vil skje utover i jubileumsåret.

Følg med her på la4o.no så du ikke går glipp av noe!

Styret i Oslogruppen ønsker alle medlemmer og deres familier en god og fredelig jul – og et riktig godt nytt radioår!

LB8IH Fredrik
Formann

Vi runder av året med bilder fra juleavslutningen onsdag 30. november. Fotos: LA3PK Jan/LA7IJ Truls