Referat fra medlemsmøte Onsdag 7. januar 2015

På dette første medlemsmøtet i 2015 hadde vi besøk fra ChrisTech AS, en av våre nyere leverandører av amatørradio utstyr.
Besøk av Chris Tech AS v/ innehaver Christopher Kise LB2GG

Møtet ble åpnet av formannen, LAGF Frode som gjorde oppmerksom på at neste onsdag blir nylisensierte amatører fra de to siste kursene spesielt invitert med tanke på at gruppen kan gi assistanse vedr å komme seg «på lufta» Han gjorde også oppmerksom på at alle må huske på betaling for kaffe og vafler.

Det ble minnet om senior treffet (tidligere old timer meeting ) mandag førstkommende kl. 11.00 på Rommen . LA6XI Knut er primus motor her.

Så ble ordet gitt til Christopher, LB2GG.
07012015CT 2Firmaet Chris Tech ble startet for to år siden. Planen var først å drive med konsulentvirksomhet. Men interessen økte for radioutstyr og byggesett. Det hele begynte med agentur for «Wouxun», en leverandør som gir mye radio for pengene. Det er vanskelig / tidkrevende å bygge en komplett transceiver. Derfor falt valget på SDR og PC baserte byggesett., hovedsakelig fra leverandøren «Soft Rock». Christopher ser for seg at firmaet videre utvikles ved å satse på mindre PC baserte produkter som Rasberry PI og DV Mega

Chris Tech er vesentlig nettbasert. Det legges vekt på at oppført lagerstatus på nettet er riktig. Men stadig nye produkter kommer til og ikke er alle er ført opp, så ta kontakt. Cristopher er utdannet servicetekniker og tar mye av servicen selv. Vanskelige tilfeller henvises til leverandør.

Firmaet holder til på Skarnes og kan besøkes. Christopher har en del konsulent oppdrag i Oslo og utstyret kan leveres direkte i dette området, dersom ønskelig. Ved større innkjøp kan det gis grupperabatt.

Takk Christopher for presentasjonen., vi ønsker deg velkommen som leverandør.