Oslogruppen deltar i CQ World Wide WPX SSB Contest 2019 – helgen 30-31. mars. Vil du bli med som operatør?

Styret i Oslogruppen og LA4O Contest Team inviterer medlemmene til å delta i CQ World Wide WPX SSB Contest helgen 30-31. mars fra klubblokalene på Rommen. CQ WW WPX er vårsemesterets definitive høydepunkt og vi søker operatører!

Denne testen er for alle radioamatører i hele verden og målet er å ha kontakt med så mange radioamatører og prefikser som mulig i løpet av 48 timer. Dette er en hektisk og morsom contest hvor det garantert koker på båndene! Er du ny radioamatør passer denne testen fint for deg, her får du kjørt mange kontakter med rask og enkel operasjonsteknikk og rapport. Vi bistår med god hjelp og opplæring.

Planen er å delta i kategorien MULTI-UNLIMITED som betyr at vi kan kjøre opptil seks bånd samtidig. Men da trenger vi operatører! Vi ønsker å etablere 4 til 6 aktive stasjoner med PA-trinn i klubblokalene på Rommen som skal kjøres på 1.8, 3.5, 7, 14, 21 og 28 MHz. Testen varer i 48 timer og maksimal tillatt utgangseffekt er 1000 Watt. Testen starter 0000 UTC lørdag og slutter 2359 UTC søndag.

Alle som ønsker å delta, enten gjennom hele testen eller kun noen få timer, kan melde seg til styret@la4o.no eller komme innom klubblokalet på Rommen i løpet av helgen.

Det er moro å kjøre CQ WPX Contest, meld deg på nå eller møt opp i helgen!

Mer info her: www.cqwpx.com

73 de LA7IJ Truls