Julehilsen fra formann Peter LA7WRA

Styret i Oslogruppen takker for et fint radioår og ønsker alle medlemmer en riktig god jul og velkommen tilbake i 2020!

Første drop-in etter nyttår blir 8. januar.

Les formannens julehilsen:

Vi går mot slutten av 2019 og det har vært nok et aktivt år fullt av mange aktiviteter for Oslogruppen.

I tillegg til de tradisjonelle Oslogruppen-arrangementer – som LA4O Field day, SOTA aktivering, LA4O sommer/juleavslutning, LA4O Seniortreff, hadde vi interessante foredrag og det har også vært mange akskjoner med sambandsgruppa, blant annet veldig god innsats for Oslo Maraton.

Vi har etablert 2 nye DMR repeatere og sist, men ikke minst Oslogruppens radioamatørkurs denne høsten som ble 100% vellykket og vi fikk 7 nye radio amatører takket være våre to fantastiske kurskoordinatorer. Dette kunne vi ikke ha gjort uten en veldig god innsats fra Oslogruppens medlemmer.

Hva skjer neste år? Det er opp til oss selv å bestemme kommende LA4O aktiviteter og det er allerede mange ideer om arrangementer på styrets planleggingsliste. Vi kommer til å ha like mange radio aktiviteter, spennende foredrag og prosjekter, vi tar utfordringen å delta på en del krevende contest’er og nye SOTA aktiviteter. Kanskje blir det også et nytt LA4O sambandsprosjekt og en LA4O radioekspedisjon til Svalbard og SAC 2020 testdeltagelse fra verden nordligste radioklubb stasjon!

Alt dette er ikke skrevet i stein så hvis du har et forslag om en spennende aktivitet / prosjekt eller arrangement er du velkommen å kontakte styret i Oslogruppen slik at ideen din blir satt i gang og alle vi andre medlemmer får gleden av å være med på LA4O aktivitetene. Det er viktig at dere holder dere oppdatert om våre aktiviteter enten ved å møte opp på Oslogruppens samlinger eller følger med her på websiden så dere kan bli med på alt det spennende som skjer i gruppa vår.

Men først skal julen feires i ro og fred i samvær med våre kjære. Batteriene kan lades opp, til fornyet innsats, og kanskje ligger det noen harde pakker under treet med ditt navn på?

Styret takker for fin innsats og ønsker hver og en av dere en god og fredelig JUL og GODT NYTT ÅR!

73 de Peter LA7WRA
Formann Oslogruppen