Julehilsen fra styret i Oslogruppen

Siste 2021-aktivitet i Oslogruppen ble gjennomført onsdag 1/12, da styret inviterte til vår tradisjonelle juleavslutning. I overkant av 20 deltagere tok del i koldtbordet som også i år var mesterlig laget i stand av LA8FTA Bill. Hans bidrag på kjøkkenet la grunnlaget for at dette ble en skikkelig hyggelig kveld, og vi sender en stor takk til Bill.

Det var veldig god stemning denne kvelden! Mange medlemmer som har kommet til i løpet av det siste 1½ årene, har hatt få anledninger til å treffe andre medlemmer, men flere av dem møtte denne kvelden og fikk ta del i den gode stemningen i Oslogruppen – sammen med veteranene.

Vi sees på nyåret, og også i år er en av de første onsdagene viet til LA8OKA Martin og hans foredrag «Hvordan komme seg på lufta». Foredraget er først og fremst tiltenkt våre nye radioamatører som fullførte lisenskurset i høst, men er selvfølgelig åpent for alle som ønsker det. Vi oppfordrer til å stille på Rommen på onsdager utover i 2022, og bidra til den gode stemningen på møtene våre.

Følg med her på hjemmesiden!

Styret ønsker alle medlemmer i Oslogruppen en riktig god, fredelig, og smittefri jul!

LB8IH Fredrik
Formann

Bilder fra juleavslutningen. Fotos: LA3PK og LA8WAA

LB0HI og LA7YI ved ankomst

God steming! LA1DSA, LA7YI, LB0HI, LB1LG, LB0II

Småprat før maten

Kokken LA8FTA i aksjon

Maten som ble servert

LA7YI, LB4WI, LA2DL, LA2NL

LA1DSA, LB7PI, LB0PI

LA8WAA, LA7UCA, LA6PBA, LB8IH, LB7JI

LB1LG, LA7XQ, LA1UQ, LA2NL, LA8FTA, LA9LE

LB7PI deler opp kaken

LA6PBA, LB0II, LB0HI

Formann LB8IH med en liten orientering om høstens lisenskurs