Julehilsen fra formannen

Julefreden senket seg over mesteparten av Oslogruppen med en særdeles hyggelig juleavslutning onsdag 29. november, hvor nok en gang – the chef himself LA8FTA Bill tok ansvar for kjøkkenet og sørget for et godt grunnlag for kveldens trivsel. Takk igjen, Bill!

Når jeg sier julefred for mesteparten, er det fordi kurslederne har avviklet tentamen og to lisensprøver i forbindelse med lisenskurset etter denne datoen – og foreløpig innlemmet 11 nye radioamatører i vår fantastiske hobby!

Jubileumsåret 2023 har ellers inneholdt både de vanlige aktivitetene og litt ekstra i forbindelse med jubileet. Vi har bl.a. hatt tre historiske foredrag ved LA1KP Øivind, Åpent hus, og en særdeles vellykket jubileumsmiddag. Det virker som stadig flere kjenner på at den sosiale omgangen man får ved å møte opp fysisk på arrangementer i gruppa, er givende. Zoom er bra som et supplement, men som et sosialt og miljøfremmende tiltak kommer det til kort.

Den hyppigst gjentagende aktiviteten – vår lokale QST-sending hver mandag over LA5OR, samler flere og flere deltagere, og det ser ut til at vi når 30 innlogginger i snitt for 2023. Det er veldig gøy og gledelig!

Jeg takker alle som har bidratt til nok et aktivt år i Oslogruppen, og håper vi innleder det nye året i samme gode driv. Vi starter opp med drop-in onsdag 3. januar. Deretter følger to onsdager med spennende foredrag. Alle er hjertelig velkommen til alt, så følg godt med på vår hjemmeside la4o.no så du ikke går glipp av noe i 2024!

Jeg ønsker dere alle en riktig god og fredfylt jul, og et godt nytt radioår!

73 fra LB8IH Fredrik