Referat fra medlemsmøte 20. januar 2020 – Seniortreff

Vi var 26 personer på Oldtimer Meeting (Seniortreff) i Oslogruppen mandag 20.januar.

LA6XI innledet og fortalte om dagens program der LA1KP Øivind var hovedtaler og gikk igjennom mange gode gamle minner fra Oslogruppens aktivitet,  alt fra packet-radio (hvordan den virket) til field-days og annen aktivitet. Bl.a fra Oslogruppens RPO delegasjon til VM i RPO i Polen i 1980.

Vi så også gamle bilder fra medlemmer i Oslogruppen som  f.eks telegrafist LA6XI på Fjellredningssentralen på Golsfjellet i 1967 også med LA2Q og LA5HE og andre på bilder. Det var gode video/bilder fra NRKs Erik Bye som intervjuet  Tommy LA9LE i NRKs studio. Tommy hadde rigget opp en radiostasjon inne på NRK for formålet.

Øivind viste også bilder fra krigen og vårt medlem LA7A Arne Eikrems innsats,- samt video med taler som ble holdt ved hans grav på Grefsen i 2010.  LA6XI supplerte her,- og minnet om at Oslogruppen planlegger markering av 75 års jubileum for frigjøringen, ved en tur opp i Maridalsalpene/Hansakollen i mai.

Det var mang mange spørsmål og vi holdt på 1.5 time.

Før  og under møtet var det servering av kaffe og hjembakte kaker. Stor takk til Helga LA8JMA for fersk nystekt nydelig hvetestang og til Frøydis LA1YM som hadde bakt sjokoladekake. 

Det var 3 jenter med Hege (xyl LA5OQ),- 4 tidligere gruppeformenn  samt 2 tidligere NRRL Presidenter tilstede.

Forsamlingen etterspurte flere slike samlinger.  

/// LA6XI