topbanner

Nytt fra styret 2022

Julehilsen fra formannen før jubileumsåret 2023

Nå er det snart julehelg og romjul, så kanskje det blir litt ekstra tid til radioaktivitet?

Oslogruppen avsluttet året med en svært vellykket og godt besøkt juleavslutning med over 30 deltagere. Tradisjonen tro vartet sjefskokken – LA8FTA Bill - opp med masse godsaker og et flott bidrag til den gode stemningen. Tusen takk igjen, Bill!

Les mer …

Vi gratulerer 10 nye radioamatører med lisens!

Oslogruppens lisenskurs har pågått i høst, simultant på Rommen og digitalt via Zoom, og ble avsluttet med lisenseksamen tirsdag 29. november på Rommen. 10 kandidater har fått tildelt kallesignal. Vi gratulerer og ønsker samtlige velkommen til en spennende hobby!

LB6QJ Tom Kristiansen (eksamen 19.11)
LB6RJ Carsten Lehbrink
LB6SJ Vidar Østmo

Les mer …

Oslogruppens juleavslutning 2022

Styret i Oslogruppen ønsker alle gamle og - ikke minst, nye medlemmer - hjertelig velkommen til vår tradisjonelle juleavslutning på Rommen - onsdag 30. november fra klokken 19.00.

Det blir servert spekemat og riskrem, kaffe og kaker - i hyggelige omgivelser med hyggelige radiovenner. Arrangementet er alkoholfritt.

Les mer …

VIKTIG MELDING! Ny subtone på repeater LA7OR

Drift og Annleggsavdelingen i Oslogruppen melder: subtone på LA7OR er nå endret fra DCS 023 til CTCSS 123,0. Du må endre dette på din transceiver.
Dette er i henhold til vedtak fra NRRL, de fleste av landets repeatere skal ha samme tone. Vi håper dette fører til økt bruk av gruppens eminente 70cm repeater på Brannfjell!

  • 1
  • 2