topbanner

Oslogruppen av NRRL inviterer til JUBILEUMSFEST!

Lørdag 9. september 2023 feirer Oslogruppen av NRRL sitt 100 års jubileum med festmiddag på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika. Det er virkelig en begivenhet å feire når en nisjeforening som vår kan trekke sine røtter 100 år tilbake i tid. På Clarion Hotel Oslo får alle, også de som år etter år har stått på for at vi andre skal trives, en festkveld i hyggelige omgivelser med gode amatørvenner med YL's, XYL's og OM's.

Vi møtes til en aperitiff kl. 17.30 og setter oss til bords kl. 18.15. Vi får servert tre retters festmiddag med drikke til maten. Til desserten serveres kaffe.

Frist for påmelding: lørdag 26. august. Arrangementet blir sterkt sponset av Oslogruppen, så prisen pr. person er kun kr. 500,-

Meny:

Forrett:
Smørposjert hummerhale med fennikkel- og eplesalat, syltede solbær og sjøkreps buljong.
Inneholder: skalldyr, melk, gluten.

Hovedrett:
Mørbrad av hjort med karamellisert rødbetekrem, borretanløk, med villsopp, sherry- og einerreduksjon. Serveres med mandelpoteter og soppskum.
Inneholder: melk, sulfitt.

Dessert:
Madeiraposjert pære med jordskokk ganache, ripsgelé og sprø "Skjenning" fra Røros.
Inneholder: melk, gluten, sulfitt.

Noen praktiske opplysninger:

Tid: Lørdag 9. september kl. 17.30

Sted: Clarion Hotel Oslo

Adresse: Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

Antrekk: Pent. Det er garderobe i rommet.

Transport: Nærmeste T-bane stasjon er Jernbanetorget, og trikker og bussser fra flere kanter av byen har holdeplass på Jernbanetorget. Flere bussruter og trikk 13 og 19 stanser utenfor hotellet på Bjørvika holdeplass. Se www.ruter.no for rutetider.

Veibeskrivelse: https://www.google.com/maps/?q=59.9078,10.7564272

Bindende påmelding ved å benytte påmeldingsskjema under hvor du kan betale med Vipps eller bankkort. Merk at medlemskontingent til Oslogruppen for 2023 må være betalt. Medlemmer med allergier/spesielle diettbehov noterer dette i påmeldingsskjema. Frist for påmelding: lørdag 26. august

Rakk du ikke fristen? Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jubileumskomiteen ønsker alle medlemmer velkommen til jubileumsfest på Clarion Hotel Oslo!

LA1KP Øivind, LA7IJ Truls, LB0FI Morten og LB8IH Fredrik