topbanner

Informasjonsmøte om Field Day 2023

Er du nysgjerrig på Field Day? Vil du bli med? Vil du vite mer først?

Onsdag 9. august kl.19.30 på Rommen arrangerer Oslogruppen et informasjons- og planleggingsmøte for Field Day. Formålet til Field Day er å fremme rekruttering av nye radioamatører og medlemmer av NRRL og styrke samarbeidet mellom norske radioamatører. Deltakelse på Field Day gir norske radioamatører trening i å operere portable stasjoner utendørs uavhengig av nettspenning fra det offentlige el-nett og permanente antenner.

For Oslogruppen blir årets QTH ved Trollvannstua i Grefsenåsen. Årets Field Day-arrangement blir fra 1. til 3. september.

I fjor var vi en gjeng som dro til Varingskollen i Nittedal. Noen sov i telt, andre i hengekøyer. Alt av utstyr hadde vi tatt med oss til toppen, 546 m.o.h., og vi hadde en kjempetrivelig helg. Vi håper på et like godt arrangement i år, men kanskje med enda flere besøkende da Trollvann er mer tilgjengelig.

Meld din interesse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og LB6EJ Thor.