topbanner

Amatørradio på Oslo Skaperfestival 2023

Oslo Skaperfestival går av stabelen 21. og 22. oktober på Deichman Bjørvika.

Oslos hovedbibliotek fylles opp med skaperglede, kreative mennesker og spinnville oppfinnelser. Med forskriftsfestet lisens til å bygge og bruke radiosendere, deltar også radioamatører fra NRRL på festivalen.

Foto/grafikk: Norway Makers

På standen vil vi vise frem amatørradio, fra klassisk hobby til moderne kommunikasjonsteknologi, med alt fra morsenøkler, radioer, digital kommunikasjon og antenner. Vi vil også vise hvordan vi kan kommunisere verden rundt uten bruk av internett.

Det vil bli mulig å prøve å seg på morse og laget et lite morseapparat. Dette er en engasjerende skaperaktivitet vi med stor suksess har gjort på tidligere arrangementer.

Oslo skaperfestival arrangeres av Deichman Bjørvika, Norsk Teknisk Museum og Norway Makers med støtte fra Tekna, Oslo kommune og Sparebankstiftelsen DnB. Festivalen varer fra kl. 11-17 lørdag og søndag.

For mer informasjon, se nettsiden til Oslo skaperfestival.

Dersom du har en ledig stund denne helgen og ønsker å bidra på stand, så ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Og vil du bare ta turen innom festivalen, er du hjertelig velkommen til å ta turen til Bjørvika.

Håper vi ses!