topbanner

Møter 2023

9 nye radioamatører i Oslogruppen - vi gratulerer!

Oslogruppens lisenskurs har pågått i høst i klasserom på Rommen og digitalt via Zoom, og ble avsluttet med lisenseksamen tirsdag 5. desember 2023 på Rommen.

17 kandidater var oppe til eksamen denne kvelden og 9 fikk tildelt kallesignal. Vi gratulerer følgende med radioamatørlisens:

Les mer …

Inntrykk fra juleavslutningen onsdag 29. desember 2023

Snøen lavet ned utenfor klubblokalene på Rommen denne onsdagen og dannet en fin ramme rundt årets juleavslutning i Oslogruppen.

Tradisjonen tro inviterer styret til juleavslutning i slutten av året og de 25 medlemmene som møtte opp startet kvelden med gløgg, julekaker og en hyggelig radioprat før middagen.

Les mer …

Velkommen til juleavslutning 2023

Oslogruppen avslutter året på tradisjonelt vis med juleavslutning på Rommen onsdag 29. november.
 
Styret inviterer alle medlemmer til mat og drikke og håper på god deltagelse også i år.
 
Vi åpner dørene kl. 18:30.

Les mer …

NRRL Telefonitest 2023 - 18. og 19. november på Rommen*

Bli med på NRRL TelefonitestTesten avholdes lørdag 18. november og søndag 19. november og vi rigger opp to stasjoner på Rommen.

Testens formål er å samle norske radioamatører til en nasjonal telefonitest samt å gi trening i operasjonsteknikk og telefoniprosedyrer. Testen er åpen for alle norske radioamatører og lytteramatører tilsluttet NRRL. Hver stasjon kan kontaktes en gang på hvert bånd i hver periode. Kun SSB kan benyttes.

Les mer …

Medlemsmøte: "Historiske tilbakeblikk del 3" ved LA1KP Øivind

Oslogruppen ønsker velkommen til medlemsmøte på Rommen onsdag 15. november kl. 19.30. Kveldens tema er "Historiske tilbakeblikk" og LA1KP Øivind fokuserer denne gang på radioamatørenes innsats under andre verdenskrig. Foredraget kan også følges via Zoom. Meld deg på her

Dette blir på ingen måte noen komplett oversikt over all aktivitet, men gir et innblikk i hvordan det ble operert illegalt ikke bare i Oslo, men også andre steder rundt om i landet.

Les mer …