topbanner

Møter 2019

Velkommen til høstens første medlemsmøte onsdag 21. august! Vi får besøk fra London med et foredrag om DXpedisjonen A25UK fra kl. 19.30

I mai 2017 reiste 10 radiomamatører fra England til Botswana for å ta del i DXpedisjonen A25UK på HF alle modes. På ti dager kjørte de drøyt 44000 QSO's!
M0MDR Martin fra London er i Oslo denne dagen og tar turen innom Rommen for å hilse på og viser samtidig bilder og forteller om denne eksotiske DXpedisjonen til Botswana 2017. Vanlig drop-in med kaffe og kaker fra kl 18.30

Sommeravslutning i Oslogruppen onsdag 19. juni 2019 fra kl. 18:00

Velkommen til tradisjonell sommeravslutning denne onsdagskvelden fra kl. 18!

Været har vært varierende i det siste og YR melder nå om regn fra kl. 18 så da inviterer styret til hyggelig pølsefest innendørs i gruppelokalet på Rommen. Det blir servert pølser med tilbehør og drikke, og vi runder av kvelden med en smak av sommer! QSL-manager LA7SI Per melder at onsdag også blir siste gang før sommeren med nye QSL-kort i hyllene.

Velkommen!

Foredrag om 3D printing ved LA4ZCA Torbjørn - onsdag 5. juni kl. 19.30

Onsdag 5. juni kl. 19.30 inviterer Oslogruppen til et spennende foredrag om 3D printing for radioamatører. LA4ZCA Torbjørn Skauli har designet og 3D-printet flere radiorelaterte ting og han vil fortelle om hvordan man kommer i gang med 3D printing og vise praktisk bruk av 3D printing for radioamatør-prosjekter. 

Les mer …

Oslogruppens felles SOTA aktivering: Stem på din SOTA topp!

Onsdag 8. mai hadde vi infomøte i forbindelse med at Oslogruppen planlegger en felles SOTA aktivering i vår. LB8CG Mikhail orienterte om SOTA og rundt 9 personer meldte sin interesse for deltakelse. Flere ønsket å arrangere aktivering i sommer for å nyte sola på toppen. Nå nærmer juni seg og vi må velge topp og aktiveringsdato. Flere ønsket å aktivere en topp med utsikt. 

Les mer …